Los cuatro capitanes del Barça Atlètic 2024/25

Los cuatro capitanes del Barça Atlètic 2024/25

Aleix Garrido es el nuevo capitán del filial azulgrana, y compartirá la responsabilidad del brazalete con Unai Hernández, Astralaga y Sergi Domínguez

El Barça Atlètic 2024/25 ja té els seus quatre capitans confirmats. Pocs dies abans de començar la competició oficial amb el primer partit de Lliga davant el Real Unión aquest diumenge a l’Estadi Johan Cruyff (20:00 hores), ha quedat confirmat el quartet de capitans que lideraran el vestidor del filial blaugrana aquesta temporada. 

Aleix Garrido és el nou capità del Barça Atlètic i compartirà la responsabilitat del braçal amb Unai Hernández, com a segon, Astralaga, com a tercer, i Sergi Domínguez, com a quart.

Quatre capitans de casa

Aleix Garrido agafa la responsabilitat de la capitania en la seva tercera temporada al filial blaugrana. El migcampista de Ripoll traslladarà el seu lideratge a l’equip, des de la gespa i també dins el vestidor. Al Club des del 2012, quan va arribar en etapa benjamí, Aleix Garrido ha estat capità en diverses etapes formatives i ara ho serà del segon equip culer.

El segon capità serà Unai Hernández, que tot i arribar al Club al tercer any de juvenil procedent del Girona, aquesta serà ja la tercera temporada al FC Barcelona i la segona al filial blaugrana i s’erigirà com un dels jugadors més veterans de la plantilla. El seu lideratge al terreny de joc també es traslladarà al vestidor. 

Como tercer capitán estará el guardameta Ander Astralaga. En el Club desde el 2018, cuando llegó en etapa cadete, Astralaga se estrenará como capitán en el Barça Atlètic, aunque ya había formado parte del equipo de capitanes en el juvenil.

Finalment, el quart capità del Barça Atlètic serà Sergi Domínguez. Al club des de l’etapa infantil, el defensa blaugrana que va signar la seva renovació aquest estiu fins al 2027 realitzarà la seva segona temporada al filial blaugrana. I ho farà formant part del quartet de capitans. No serà la primera vegada que lluirà el braçal de capità ja que ho ha fet amb anterioritat en diferents etapes formatives blaugranes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionado Con este contenido

Cerrar artículo

Relacionado Con este contenido