Xavi:

Xavi: "El projecte no està acabat, ha de continuar"

El terrassenc continuarà al capdavant de la banqueta blaugrana amb "ganes i il·lusió de seguir construint un equip guanyador"

Xavi Hernández seguirà a la banqueta del FC Barcelona. Així ho ha anunciat el president Joan Laporta en una roda de premsa celebrada aquest dijous en la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després de la intervenció del president ha agafat el torn de paraula el tècnic egarenc i ha confessat que "les ganes, la il·lusió i la confiança en la junta, l'àrea esportiva, l'staff i els jugadors han estat clau per seguir al capdavant de la banqueta del Barça".

Home de club confés i barcelonista de cap a peus, Xavi Hernández continuarà dirigint l'equip culer la temporada vinent. La decisió que va prendre el passat mes de gener queda enrere per d'ara endavant "continuar un projecte que no està acabat i que ha de continuar". El canvi respon a diverses raons, però la principal és "mantenir l'estabilitat del Club i seguir la construcció d'un equip guanyador".

Segons l'entrenador egarenc, la decisió presa a principis d'any "era la correcta en aquell moment per buscar un canvi de rumb", però ha insistit en el fet que "ara la situació és diferent". En el present, Xavi Hernández ha confessat que es veu "amb forces per continuar construint el projecte" i que tot i que aquesta temporada no s'assoliran els objectius en forma de títols "l'any que ve tornaran a generar il·lusió i estaran a prop d'aconseguir grans èxits".

Una de les claus de seguir apostant pel treball que s'ha estat fent els últims dos anys són els jugadors. "Els futbolistes del primer equip hi creuen i m'han transmès la seva complicitat i el seu suport, m'han fet canviar d'opinió", ha explicat el tècnic. També els i les culers han tingut un paper important: "L'afició m'anima i això m'ha fet recapacitar. Vull agrair-los aquest suport i estima".

Finalment, després d'aquest anunci, Xavi Hernández, content i agraït de la decisió presa, ha deixat clar que a partir d'ara "toca treballar amb tota la il·lusió del món". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut